okładka

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii : kwalifikacja T.6 technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : podręcznik

Kasperek, Agnieszka, Kondratowicz, Marzanna, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, Wydawnictwo Rea

Rok wydania: 2014.

Gastronomia urządzenia, BHP, Gastronomia, Podręczniki dla szkół zawodowych

Autor
Kasperek, Agnieszka
Kondratowicz, Marzanna
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Wydawnictwo Rea
Tytuł
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii : kwalifikacja T.6 technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : podręcznik
ISBN
978-83-02-14736-4 (WSiP)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Rea : nakł. Wydawnictw Szkolnych i Pedagogicznych,
Rok wydania
2014.
Objętość
384 s. :
Rozmiary
25 cm.
Seria
Gastronomia ; t. 1
UKD
(075.3-021.66)
331.45
641.54
Hasła przedmiotowe
Gastronomia urządzenia
BHP
Gastronomia
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Na okł.: Nowa podstawa programowa.
Bibliogr. s. 377-379, netogr. s. 380-382.
020
%a 9788302147364
080
%a (075.3-021.66)
080
%a 331.45
080
%a 641.54
100
%a Kasperek, Agnieszka
245
%a Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii : %b kwalifikacja T.6 technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : podręcznik /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Rea :%b nakł. Wydawnictw Szkolnych i Pedagogicznych, %c 2014.
300
%a 384 s. : %b il. (gł. kolor.) ; %c 25 cm.
490
%a Gastronomia ; %v t. 1
500
%a Na okł.: Nowa podstawa programowa.
504
%a Bibliogr. s. 377-379, netogr. s. 380-382.
650
%a Gastronomia %x urządzenia
650
%a BHP
650
%a Gastronomia
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Kondratowicz, Marzanna
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
710
%a Wydawnictwo Rea
920
%a 978-83-02-14736-4 (WSiP)