Autor
Kasperek, Agnieszka
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii : kwalifikacja T.6 technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : podręcznik
ISBN
978-83-02-14736-4 (WSiP)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Rea : nakł. Wydawnictw Szkolnych i Pedagogicznych,
Hasła przedmiotowe
Gastronomia urządzenia
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Na okł.: Nowa podstawa programowa.
Bibliogr. s. 377-379, netogr. s. 380-382.
100
%a Kasperek, Agnieszka
245
%a Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii :
%b kwalifikacja T.6 technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : podręcznik /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Rea :%b nakł. Wydawnictw Szkolnych i Pedagogicznych,
%c 2014.
300
%a 384 s. :
%b il. (gł. kolor.) ;
%c 25 cm.
490
%a Gastronomia ;
%v t. 1
500
%a Na okł.: Nowa podstawa programowa.
504
%a Bibliogr. s. 377-379, netogr. s. 380-382.
650
%a Gastronomia
%x urządzenia
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Kondratowicz, Marzanna
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 978-83-02-14736-4 (WSiP)